ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμό βλέπουν οι Αρχές- Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο περίπτερο

Φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (22/5), σε περίπτερο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με τα πρώτα στοιχεία να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Η φωτιά, σύμφωνα με το Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ξέσπασε γύρω στις 4:00 το πρωί της Πέμπτης (23/5), σε υποστατικό που λειτουργεί ως περίπτερο, ιδιοκτησίας στην παραλιακή λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Το υποστατικό, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο εσωτερικό του, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν κακόβουλη ενέργεια, αφού κατά τις έρευνες της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, αφού οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE