ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Δ. Χριστόφια- Συνεδριάζουν καθημερινά οι ιατροί

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της  υγείας του Δ. Χριστόφια- Συνεδριάζουν καθημερινά οι ιατροί

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει την Πέμπτη (23/5) η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος από χθες (22/5) το βράδυ υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, που είχε το ΚΥΠΕ, από εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, καθημερινά συνεδριάζει η ομάδα των θεραπόντων ιατρών, στην παρουσία Λοιμωξιολόγου από το εξωτερικό.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος του αρμόδιου Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top