ΚΥΠΡΟΣ

Πετεβίνος: «Είναι τελικός, πάμε για πρόκριση»

Πετεβίνος: «Είναι τελικός, πάμε για πρόκριση»

Για τον σημερινό επαναληπτικό με την Ανόρθωση και άλλα θέματα της επικαιρότητας μίλησε στο Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη ρεβάνς με την Ανόρθωση:

«Έχε χαρακτήρα τελικού αφού μιλάμε μόνο για 90 λεπτά. Με την πρέπουσα σοβαρότητα και την πίστη και τη θέληση ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Εναπόκειται στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να δείξουν την εικόνα και τη θέληση για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας γνωρίζουν ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες. Το θέμα της επιλογής της ενδεκάδας εξ ολοκλήρου αφορά τον κ Φινκ και την αποφόρτιση  κάποιων ποδοσφαιριστών. Θέλουμε την πρόκριση και το ΑΠΟΕΛ θα πάει στο γήπεδο για να την πάρει. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που θα έχει τους περισσότερος αγώνες και είναι απόλυτα λογικό ότι θα χρειαστεί φρεσκάρισμα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπαίνουμε στο σημερινό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και τίποτα άλλο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Είναι εκτός 7 ποδοσφαιριστές. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που αν αναλογιστούμε τι στόχους έβαλε στην αρχή της χρονιάς μπορεί να τους εξυπηρετήσει,. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, στα προημιτελικά του κυπέλλου και είχαμε πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη. Με αυτά τα δεδομένα είναι κομβικό σημείο το σημερινό παιχνίδι, γιατί αυτά τα 90 λεπτά θα καθορίσουν αν το ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει και στο κύπελλο. Ποδοσφαιριστές, προπονητής, διοίκηση και ο κόσμος να είμαστε συμπαραστάτες και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια που θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για την προσέλευση του κόσμου:

«Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ φέτος πέραν από τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας εμφανίζει μεγάλο αριθμό διάθεσης εισιτηρίων στο γήπεδο. Επιθυμούμε να καλέσουμε τον κόσμο, να τον αφυπνίσουμε ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και χρειαζόμαστε τον κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα».

Για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων:

«Η θέση του ΑΠΟΕΛ ήταν ότι δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το σχέδιο και αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε δουλεμένο πλάνο. Είμαστε μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τα κοινά και το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου και συμμετέχουμε στην επιτροπή. Χθες έγινε μια συζήτηση για να καθοριστεί ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο. Έχουμε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο και ανταγωνιστικό με 12 ομάδες και θα πρέπει η οποιαδήποτε συζήτηση να έχει τον ίδιο σκοπό. Να υπάρχει ανταγωνισμός και να μην πάμε σε εποχές που το ποδόσφαιρο μας ήταν απλά για να το βλέπουν μόνο οι Κύπριοι φίλαθλοι».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί



22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top