Boυτιές!

Boυτιές!

Έβαλαν κιγκλιδώματα οι υπάλληλοι του Δήμου Λεμεσού, μερικές ώρες πριν τον τελικό.

Για να προστατεύσουν το… ανακαινισμένο σιντριβάνι στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, σε περίπτωση που συγκεντρώνονταν οι ΑΕΛίστες, στο γνωστό σημείο πανηγυρισμών.

Φυσικά όταν… μαζεύτηκε ο κόσμος, ούτε κιγκλιδώματα έμειναν, ούτε τίποτε. Αρκετοί οπαδοί των κυπελλούχων έκαναν νυχτερινές βουτιές.

Την επόμενη φορά, οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να βρουν άλλη λύση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE