Κινηματογραφική διάρρηξη με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ στην Αθήνα

Κινηματογραφική διάρρηξη με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ στην Αθήνα

Καλά διαβασμένοι φαίνεται να ήταν οι διαρρήκτες που χτύπησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/5), τα γραφεία εταιρίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, καταφέρνοντας να διαφύγουν με λεία ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι κινήσεις των δραστών, που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, υποδεικνύουν ότι γνώριζαν καλά το χώρο και κινήθηκαν με άνεση.

Οι διαρρήκτες, αφού απενεργοποίησαν όλα τα συστήματα συναγερμού του κτηρίου, στο οποίο στεγάζονται γραφεία εταιρίας εξυπηρέτησης πολυκατοικιών, ανέβηκαν στη συνέχεια στον όροφο των οικονομικών υπηρεσιών.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι δράστες άρπαξαν τα χρηματοκιβώτια, τα οποία σύμφωνα με την εταιρία περιείχαν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία, έχει ξεκινήσει ήδη να λαμβάνει καταθέσεις από τους εργαζόμενους της εταιρίας.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE