Αναστάτωση από μήνυμα του «ΔΗΣΥ» - «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε καταγγελία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση από μήνυμα του «ΔΗΣΥ» - «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε καταγγελία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα εστάλησαν τις τελευταίες ώρες από τον «Δημοκρατικό Συναγερμό» με τον Εκπρόσωπο του Κόμματος να τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση ο ΔΗΣΥ με τα εν λόγω sms.

Συγκεκριμένα, αποστολέας με το όνομα «DHSH», απέστειλε σε κινητά τηλέφωνα μηνύματα όπου αναγράφει «ΨΗΦΙΖΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΤΕ!».

Μηνύματα που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων από τους παραλήπτες τους.

Έτσι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, τόνισε πως τα εν λόγω μηνύματα καμία σχέση δεν έχουν με τον επίσημο Δημοκρατικό Συναγερμό.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Δημητρίου στην ανάρτησή του αναφέρει: «Θέλω να ενημερώσω πως μηνύματα που έχουν σταλεί με αποστολέα τον DHSH ή DHSY δεν έχουν καμία σχέση με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE