Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Για εμπλοκή 2 ισχυρών κομματικών αρχηγών στο εργοστάσιο στα Πυργά, κάνει λόγο επιστολή προς τον ΠτΔ

Στην επιστολή καταγγέλλονται κόμματα αλλά και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ομάδας ατόμων που την υπογράφει εμπλέκονται στη άδεια για λειτουργία ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή Σταυροβουνίου.

Η ανοικτή επιστολή δεν φέρει υπογραφή από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο, όπως αναγράφεται στη τελευταία σελίδα προέρχεται από κάποια ομάδα πολιτών που προσδιορίζονται ως «Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Κύπρου, Φίλοι Εκτιμητές των Ορθοδόξων Μονών της Κύπρου και κατεξοχήν της Μονής Σταυροβουνίου», η οποία όπως συμπληρώνεται, κινδυνεύει από άνομα σχέδια.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE