Αλλάζει πολλά ο Τόρστεν Φινκ

Αλλάζει πολλά ο Τόρστεν Φινκ

Είχε προαναγγείλει από το απόγευμα του Σαββάτου ο Τόρστεν Φινκ ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές και φρεσκάρισμα της ενδεκάδα για το σημερινό επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Ο Γερμανός τεχνικός από τα λόγια περνά και στις πράξεις, καθώς δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση πλάνο με πολλές αλλαγές, ωστόσο πιστεύει ότι ακόμα και έτσι η ομάδα του έχει τα φόντα να χτυπήσει με αξιώσεις την πρόκριση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χιώτης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ανδρέας Χριστοφίδης και επιτέλους θα πάρει ανάσες ο Μάριο Σέρτζιο, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Αντωνιάδης. Οι Καρλάο και Κακά θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στο κέντρο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Αρτυματάς, με ένα εκ’ των Μοράις ή Λάνιγκ. Πιο προωθημένος θα είναι ο Τιάγκο Γκόμες και την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Ναφίου, Σωτηρίου και Σέρινταν. Είναι ερωτηματικό αν στην κορυφή χρησιμοποιηθεί ο Σέρινταν ή ο Σωτηρίου.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE