Άλμα μεταλλίου από Κοντίδη!

Άλμα μεταλλίου από Κοντίδη!

Με αντεπίθεση διαρκείας την Τετάρτη και την Πέμπτη, κερδίζοντας δύο από τις τέσσερις ιστιοδρομίες, ο Παύλος Κοντίδης βρίσκεται στα μετάλλια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Την Τετάρτη ο Κοντίδης είχε μια πρώτη και μια δεύτερη θέση, σκαρφαλώνοντας 11ος, ενώ την Πέμπτη (23/5), πρώτη ημέρα της τελικής φάσης που τον βρήκε στον Χρυσό στόλο, ο Κοντίδης είχε επίδοση 1-3 και έφτασε δεύτερος στο Πανευρωπαϊκό και τέταρτος γενικής.

Ο 29χρονος ιστιοπλόος του Ν.Ο. Λεμεσού έχει 43β ποινής – όσους και ο Γερμανός Buhl – ενώ πρώτος Ευρωπαίος είναι ο βρετανός Chiavarini με 32β.

Ο αγώνας ολοκληρώνεται το Σάββατο (25/6).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE