Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα ο Ιορδάνου

Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα ο Ιορδάνου

Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του ο Παναγιώτης Ιορδάνου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, στην Ναυταθλητική Μαρίνα Τζιτζιφιών στην Αθήνα.

Στου αγώνες έλαβαν μέρος 84 αθλητές με τον Κύπριο ιστιοπλόο να καταλαμβάνει την 62η θέση στη γενική κατάταξη με 465 βαθμούς ποινής, ενώ κατέλαβε την 16η θέση στους U23.

Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και πολύ απαιτητικοί, ενώ μοίρασαν και τέσσερις νέες κάρτες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020.

Πρώτος ήταν ο Τζάιλς Σκοτ από τη Μεγάλη Βρετανία, στη δεύτερη θέση ο Νεοζηλανδός Άντι Μαλόνι και τρίτος ο Ούγγρος Ζόμπορ Μπέρετς.

Τις τέσσερις κάρτες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020 έχουν κερδίσει η Ελλάδα με τον Γιάννη Μιτάκη, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Νορβηγία και η Βραζιλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.