Στην ΑΕΛ ωστόσο δεν θα αδιαφορήσουν για τους αγώνες και δίνουν επιπλέον κίνητρο στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο. Όπως ανακοινώθηκε, η τιμή του εισιτηρίου με την Αγία Νάπα θα είναι μόνο 5 ευρώ.
Η ανακοίνωση: Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι ύστερα από αίτημα μας προς την Ομοσπονδία το οποίο και εγκρίθηκε ο επερχόμενος αγώνας (Κυριακή- 15/3/15 -16:00) με την Αγία Νάπα θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.
Ο Χριστάκης Χριστοφόρου, μέσα από τους αγώνες πρωταθλήματος θέλει να προετοιμάσει την ομάδα του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και παράλληλα να αξιολογήσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Όλοι θα περάσουν από… δοκιμαστικά και η τεχνική ηγεσία θα πάρει τις αποφάσεις της με την ολοκλήρωση της σεζόν.
Εντός της ημέρας θα περάσει από νέες εξετάσεις ο Εντμάρ για να διαφανεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Αξίζει ν α σημειώσουμε πως για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, ο κόουτς της ΑΕΛ, πέραν του Εντμάρ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλό, Σαμπού, Μεντί και του τιμωρημένου Ντιαλό.
Στέλιος Δημοσθένους