ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σενάριο εκτροχιασμού αεροσκάφους - Καταλήγει σε υγρότοπο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σενάριο εκτροχιασμού αεροσκάφους - Καταλήγει σε υγρότοπο

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/5) άσκηση ετοιμότητας με στόχο τη βελτίωση των επιπέδων ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών του αεροδρομίου σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Σε δελτίο Τύπου της Hermes Airports αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σημερινή άσκηση ετοιμότητας στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, στην οποία συμμετείχαν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες του κράτους που εδρεύουν εντός του Αεροδρομίου Λάρνακας».

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης «κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του, ένα μικρό αεροπλάνο φεύγει από τον δίαυλο και προσγειώνεται σε υγρότοπο που βρίσκεται εντός της περιοχής του αεροδρομίου. Τα σωστικά συνεργεία και οι υπηρεσίες καταφθάνουν αμέσως στη σκηνή για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διάσωσης».

Προστίθεται ότι «η διεξαγωγή της άσκησης εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των επιπέδων ετοιμότητας και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Αερολιμένα, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

H Hermes Airports Ltd «εκφράζει την ικανοποίησή της για το τελικό αποτέλεσμα της άσκησης. Τα συμπεράσματα της άσκησης θα αξιολογηθούν, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των επιπέδων άμεσης αντίδρασης και της γενικής απόδοσης και συντονισμού των διαφόρων υπηρεσιών».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top