Πρόβλημα τηλεπικοινωνιών στο αεροδρόμιο Πάφου για… στρατιωτικούς λόγους

Πρόβλημα τηλεπικοινωνιών στο αεροδρόμιο Πάφου για… στρατιωτικούς λόγους

Σοβαρό πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες παρουσιάστηκε την Πέμπτη (23/05) στο αεροδρόμιο Πάφου.

Για μερικές ώρες, όσοι βρίσκονταν στους χώρους του αερολιμένα (ταξιδιώτες, υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών κ.α.) δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους, καθώς αυτά δεν λάμβαναν σήμα.

Άτομο που εργάζονται στον κλάδο της ασφάλειας δήλωσε υπεύθυνα στο ThemaOnline πως το φαινόμενο διήρκησε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και οφειλόταν στην κοινή άσκηση της Κύπρου με το Ισραήλ.

Η άσκηση είναι σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα (20/05) και οι ένοπλες δυνάμεις θα επιχειρήσουν στον χερσαίο, εναέριο και θαλάσσιο χώρο της Κύπρου.

Μάλιστα, μεταγωγικά αεροσκάφη του Ισραήλ έφτασαν στην αεροπορική βάση της Πάφου, μεταφέροντας καταδρομείς, τεθωρακισμένα και άλλα υλικά.

Στην άσκηση ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν και αεροσκάφη της ισραηλινής αεροπορίας.

Οι ασκήσεις επρόκειτο να επεκταθούν και στον θαλάσσιο χώρο, με σενάρια που έχουν να κάνουν με την ενεργειακή ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE