ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 39 και 43 ετών για υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων .

Της σύλληψης των δύο, προηγήθηκε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στο διαμέρισμα τους στην Πάφο, από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, όπου εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία, συνολικά έξι υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους 20 μέχρι 100 εκατοστών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE