ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: Οι καταζητούμενοι της επίθεσης - Τους έδεσαν και τους κτύπησαν– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: Οι καταζητούμενοι της επίθεσης - Τους έδεσαν και τους κτύπησαν– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναζητούμενα πρόσωπα.

Η Αστυνομία αναζητεί τα τρία απεικονιζόμενα πρόσωπα των φωτογραφιών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας ληστείας, εκβίασης, απαγωγής, επίθεσης και απαίτησης χρημάτων με απειλές, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 23/5/2019 στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους έδεσαν και τους χτύπαγαν - Έζησε στιγμές τρόμου το ζεύγος

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE