Έντονη αντίδραση Ρώσου Πρέσβη μετά την ανάρτηση για συνάντησή του με Οζερσάι

Έντονη αντίδραση Ρώσου Πρέσβη μετά την ανάρτηση για συνάντησή του με Οζερσάι

Την έντονη αντίδραση του Ρώσου Πρέσβη στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, προκάλεσε η δημοσίευση για συνάντησή του με τον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, στη σελίδα του «υπουργείου εξωτερικών» στο Facebook.

Σε  σχόλιο του στα αγγλικά κάτω από την ανάρτηση, μέσω της σελίδας της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο στο Facebook, ο κ. Οσάτσι αναφέρει: “Κύριε Οζερσάι γνωρίζετε πολύ καλά πως η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία. Η συνάντηση μας στο εστιατόριο είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, όπως με τον ηγέτη ενός κόμματος. Την ημέρα της συνάντησής μας δεν κατείχατε οποιοδήποτε λεγόμενο ‘επίσημo’ αξίωμα. Θεωρώ τη δημοσίευσή σας για τη συνάντησή μας ως μια προσπάθεια να με δυσφημίσετε προσωπικά».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE