Τα έκανε… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο ο Νικολάου – «Έπρεπε να αποβάλει τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ»!

Τα έκανε… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο ο Νικολάου – «Έπρεπε να αποβάλει τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ»!

Είναι γεγονός ότι ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ, Γιώργος Νικολάου, τα είχε κάνει… μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο, κάτι που επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του και ο καθηγητής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Κυπριανίδης είπε χθες σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του τελικού στην εκπομπή του στον Super Sport FM, ότι έπρεπε να αποβληθούν τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οι Τάμαρι, Ντε Βινσέντι και Μερκής, ενώ για τις φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ, είπε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση, ενώ καμία παράβαση δεν υπήρξε ούτε στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΛ.

Πάλι καλά να λέμε που κέρδισε η ΑΕΛ και δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί του μετά το τέλος του ματς. Αντιλαμβάνεστε τι… τρίτο ημίχρονο θα υπήρχε για αρκετές ημέρες αν έχανε η Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE