ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ταξίδι στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπου είδε και αξιολόγησε από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στην πόλη Μιλ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια όταν η αποστολή αφιχθεί στη χώρα της τουλίπας την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της την Πέμπτη 30 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία, αναμένεται να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ταξίδι να είχε… διπλό στόχο, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις επαφές του για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε μόνο ο Γκαλίτσιος, ενώ θεωρούνται «κλειστοί» οι Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (στόπερ), Βασιλακάκης (αμυντικός χαφ) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top