Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ταξίδι στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπου είδε και αξιολόγησε από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στην πόλη Μιλ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια όταν η αποστολή αφιχθεί στη χώρα της τουλίπας την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της την Πέμπτη 30 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία, αναμένεται να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ταξίδι να είχε… διπλό στόχο, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις επαφές του για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε μόνο ο Γκαλίτσιος, ενώ θεωρούνται «κλειστοί» οι Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (στόπερ), Βασιλακάκης (αμυντικός χαφ) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE