Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ταξίδι στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπου είδε και αξιολόγησε από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στην πόλη Μιλ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια όταν η αποστολή αφιχθεί στη χώρα της τουλίπας την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της την Πέμπτη 30 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία, αναμένεται να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ταξίδι να είχε… διπλό στόχο, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις επαφές του για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε μόνο ο Γκαλίτσιος, ενώ θεωρούνται «κλειστοί» οι Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (στόπερ), Βασιλακάκης (αμυντικός χαφ) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE