ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε «βουτιά» η θερμοκρασία - Αισθητά χαμηλή - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε «βουτιά» η θερμοκρασία - Αισθητά χαμηλή - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερµή αέρια µάζα αναµένεται από τη ∆ευτέρα 27/05.

Το βράδυ του Σαββάτου 25/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 26/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα 27/05, την Τρίτη 28/05 και την Τετάρτη 29/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναµένεται περαιτέρω αισθητή άνοδος της θερµοκρασίας.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν το Σάββατο 25/05 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE