Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα!

Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα!

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγο Μαραντόνα.

Έπειτα από την Έιμι Γουάινχαουζ και τον Άιρτον Σένα, ο Βρετανός σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια επικεντρώνεται στη ζωή του Ντιέγο Μαραντόνα στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diego Maradona», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρύλου του ποδοσφαίρου της Αργεντινής καλύπτει την περίοδο που βρισκόταν στη Νάπολι και τη λατρεία που ένιωσε εκεί μέχρι να φτάσει στην κορυφή και έπειτα την πτώση που ακολούθησε και την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά.

Ο Μαραντόνα δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης στα μέσα Ιουνίου.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα που βγαίνει για πρώτη φορά, ενώ μιλούν για αυτόν αθλητικοί συντάκτες και αρκετά άτομα από το περιβάλλον του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE