Το μερίδιο αγοράς της Huawei ενδέχεται να μειωθεί στο μισό εάν δεν αρθούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ

Το μερίδιο αγοράς της Huawei ενδέχεται να μειωθεί στο μισό εάν δεν αρθούν οι κυρώσεις των ΗΠΑ

Η κινεζική εταιρεία-κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και της τεχνολογίας Huawei, η οποία πλήττεται από κυρώσεις που της επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, κινδυνεύει να δει τις παραγγελιοδοσίες της να μειώνονται κατά το ένα τέταρτο φέτος και τα smartphones της να εξαφανίζονται από τις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με αναλυτές.

Οι παραδόσεις των κινητών της Χουάγουεϊ - της εταιρείας που κατατάσσεται δεύτερη στην παραγωγή smartphones στον πλανήτη -αναμένεται να μειωθούν από 4% ως 24% εντός 2019 εάν οι κυρώσεις δεν αρθούν, σύμφωνα με την Fubon Research and Strategy Analytics.

Οι περισσότεροι ειδικοί αναμένουν ότι οι πωλήσεις της Χουάγουεϊ θα μειωθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες, αλλά αποφεύγουν να κάνουν σαφέστερες προβλέψεις, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με τα μέτρα.

Το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ απαγόρευσε την προμήθεια αμερικανικών ημιαγωγών και άλλων προϊόντων στη Χουάγουεϊ την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω του κλιμακούμενου εμπορικού πολέμου με την Κίνα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE