Κυπελλούχος Ουγγαρίας η Βίντι με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε!

Κυπελλούχος Ουγγαρίας η Βίντι με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε!

Η Βίντι είναι η φετινή κυπελλούχος Ουγγαρίας.

Η Βίντι νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις και με ανατροπή τη Χόνβεντ στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης στον τελικό του ουγγρικού Κυπέλλου και κατέκτησε το δεύτερο της τρόπαιο στο θεσμό και πρώτο από το 2006.

Έτσι, έφτασε τους πέντε τίτλους την τελευταία 15ετία στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας εξασφαλίσει από το πρωτάθλημα τη δεύτερη προνομιούχο θέση και τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Παράλληλα, άφησαν τους πρωτευουσιάνους με τη «γλύκα», επίσης, της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Χόνβεντ αιφνιδίασε την αντίπαλο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη και προηγήθηκε με το πέναλτι του Χόλεντερ στο 14’.

Όμως, οι φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1985, ανέτρεψαν την κατάσταση με τα γκολ των Στσέποβιτς στο 80’ και Χάτζιτς στο 90’+1.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.