ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνδρας πλησίασε βουλευτή έξω από το εκλογικό κέντρο και της ζήτησε χρήματα για να φάει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνδρας πλησίασε βουλευτή έξω από το εκλογικό κέντρο και της ζήτησε χρήματα για να φάει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και άνδρας την πλησίασε ζητώντας της χρήματα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο λόγος για την βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ελένη Μαύρου, η οποία μετέβη στην Α Τεχνική Σχολή Λευκωσίας για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, το πρωί της Κυριακής 26/05.

Όταν η κυρία Μαύρου, έφτασε στο εκλογικό κέντρο, την πλησίασε άνδρας αναφέροντάς της πως δεν έχει να φάει, ζητώντας της 10 ευρώ για να αγοράσει φαγητό.

Τότε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, έβγαλε το πορτοφόλι της και του έδωσε χρήματα. Ο άνδρας την ευχαρίστησε.

Στο ίδιο εκλογικό κέντρο, μετέβη και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης, ο οποίος ψήφισε βιαστικός και αποχώρησε, έχοντας μπροστά του μια μεγάλη και γεμάτη ένταση μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.