Με τα παιδιά του στο παραβάν ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Όμορφη καλοκαιρινή μέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τα παιδιά του στο παραβάν ο Νικόλας Παπαδόπουλος – «Όμορφη καλοκαιρινή μέρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνοδευόμενος από την οικογένειά του μετέβη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα παιδιά του, μετέβη να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 26/05.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μπήκε μέσα στο παραβάν συνοδευόμενος από τα παιδιά του!

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια ανέφερε πως «είναι μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα» ενώ ευχήθηκε το μέλλον μας να είναι «ελεύθερο και δημοκρατικό».

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE