AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΕΓΚΡΙ! 38 διαφορετικές ενδεκάδες σε 38 παιχνίδια!

AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΕΓΚΡΙ! 38 διαφορετικές ενδεκάδες σε 38 παιχνίδια!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπορεί να πάρει τον τίτλο του… μάστερ του rotation!

O Iταλός τεχνικός έφτασε τα 190 παιχνίδια στον πάγκο των «μπιανκονέρι» τους οποίους αφήνει μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Έχοντας πάντα στη διάθεσή του ένα πλούσιο ρόστερ, ο Αλέγκρι είχε την ευκολία να αλλάζει τις ενδεκάδες που παρέτασε και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτά τα 190 παιχνίδια μόνο πέντε φορές χρησιμοποίησε το ίδιο αρχικό σχήμα με αυτό που είχε παρατάξει στον προηγούμενο αγώνα.

Σε μια σεζόν που έχει περισσότερα από 50 παιχνίδια, μόνο πέντε παίκτες της Γιουβέντους ξεπέρασαν τα 3000 συμμετοχής: Άλεξ Σάντρο, Μπονούτσι, Πιάνιτς, Ματουιντί και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε αυτούς προστίθεται, φυσικά, ο τερματοφύλακας Σέζνι.

Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό ότι σε 38 αγώνες της φετινής σεζόν, ο Αλέγκρι παρέταξε 38 διαφορετικές ενδεκάδες!

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE