ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επί ποδός 189 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για τις Ευρωεκλογές

Επί ποδός 189 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για τις Ευρωεκλογές

Πανέτοιμη είναι η αστυνομική διεύθυνση Πάφου μετά από τις οδηγίες και τις συσκέψεις που έγιναν στο Αρχηγείο Αστυνομία και στα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου για την ομαλή διεξαγωγή των Ευρωεκλογών 2019, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Πενταράς ανέφερε πως η Αστυνομία Πάφου βρίσκεται σε  πλήρη ετοιμότητα  την ημέρα της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών και πως η αστυνομική διεύθυνση είναι πανέτοιμη να εφαρμόσει την διαταγή επιχείρησης η οποία εκπονήθηκε και θα καλύψει όλη την Επαρχία στην οποία θα λειτουργήσουν συνολικά 131 εκλογικά κέντρα στην πόλη και Επαρχία Πάφου.

Στα εκλογικά κέντρα της Επαρχίας , σημείωσε ο κ. Πενταράς, θα απασχοληθούν 189 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τόσο από την αστυνομική διεύθυνση όσο και από άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας που υπηρετούν στην Πάφο.

Επιπρόσθετα ο κ. Πενταράς είπε πως ακολούθησε λίγες μέρες πριν σύσκεψη με τα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στο πλαίσιο της οποίας έγινε ανάλυση της διαταγής επιχείρησης .

Θα προσπαθήσουμε, είπε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου « να είμαστε όσο πιο άψογοι και εξυπηρετικοί μπορούμε τόσο για τις εκλογές όσο και για το κοινό το οποίο θα ασκήσει το δικαίωμα αυτό».

Ο κ. Πενταράς σημείωσε πως σήμερα ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών  στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου λειτουργεί  αίθουσα επιχειρήσεων . Σύμφωνα με τον κ. Πενταρά , κάθε εκλογικό κέντρο θα επανδρώνεται με έναν αστυνομικό ενώ θα τοποθετηθεί και επικεφαλής συντονιστής.

Οι μηχανοκίνητες περιπολίες σημείωσε και οι έλεγχοι  των εκλογικών κέντρων διεξάγονται  από νωρίς το πρωί και θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια της ψηφοφορίας αλλά και της καταμέτρησης των ψήφων.

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα ο κ. Πενταράς είπε «πως ο κόσμος έχει ωριμάσει απλά είναι υποχρέωση μας να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας τόσο σε σχέση με το Νόμο για τις εκλογές όσο και στα θέματα οδικής ασφάλειας λόγω και της μεγάλης διακίνησης που θα υπάρχει στην πόλη της Πάφου αλλά και στην ύπαιθρο», κατέληξε.  

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top