ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε το Σάββατο (25/5) στη σύλληψη τριών νεαρών κοπέλων, ηλικίας 20, 17 και 16 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η κλοπή του αυτοκινήτου, έγινε στις 25/5/19, ενώ οι δράστες χρησιμοποίησαν την πιστωτική κάρτα του παραπονούμενου, η οποία βρισκόταν φυλαγμένη εντός του αυτοκίνητου, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις.

Την ίδια ημέρα, γυναίκα αστυφύλακας, ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος, αντιλήφθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να σταθμεύει σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό.

Στη θέση του οδηγού βρισκόταν η 20χρονη, η οποία καταζητείτο για υπόθεση κλοπής από κατοικία, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι δύο άλλες νεαρές.

Οι τρεις κοπέλες οδηγήθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE