ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέθηκαν υπό κράτηση οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέθηκαν υπό κράτηση οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών

Τέθηκαν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) στην επαρχία Λάρνακας. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον τριών ατόμων ηλικίας 23 και 32 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 1 κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE