Α.Τσίπρας: «Ωρα και μέρα ευθύνης των πολλών»

Α.Τσίπρας: «Ωρα και μέρα ευθύνης των πολλών»

Ώρα και μέρα ευθύνης χαρακτήρισε τη σημερινή (26/5) ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

“Είναι μέρα ευθύνης των πολλών. Είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμιά, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας”, δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να μην αφήσουν κανένα, είτε εντός είτε εκτός της χώρας, να πάρει πίσω τα συγκεκριμένα μέτρα.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE