Νέος προπονητής ο Πανικός Σπύρου!

Νέος προπονητής ο Πανικός Σπύρου!

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια Ψευδά ενημερώνει πως ο νέος προποντής της ομάδας είναι ο Πανίκος Σπύρου.

Αναλυτικά: 

«Το Δ.Σ. της Ομονοίας Ψευδα συνεδρίασε σήμερα με μοναδικό θέμα αυτό του προπονητη. Μέσο δημοκρατικής διαδικασίας αποφασίστηκε όπως για την ποδοσφαιρική χρόνια 2019-2020 συνεργαστούμε με τον προπονητή Πανικό Σπύρου και τους συνεργάτες του. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ομονοίας Ψευδα και του ευχομαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με μόνο επιτυχίες.
Επισης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές με τους οποίους συζητήσαμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE