ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μοτοσικλέτα του άτυχου 28χρονου Παναγιώτη Λοϊζίδη υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά την σύγκρουσή της με άλλο όχημα.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

«Μαύρη» έμελλε να είναι η τελευταία Κυριακή του Μαΐου (26/5) που ξημέρωσε, για την οικογένεια του Παναγιώτη Λοϊζίδη από τα Λειβάδια,

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, «έσβησαν» τα όνειρά του Παναγιώτη στην άσφαλτο όταν γύρω στις 23:50 του Σαββάτου (25/5) αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από την επαρχία Λάρνακας, σε κάποιο σημείο του δρόμου στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Όπως διαπιστώνεται από οπτικό υλικό που προβλήθηκε στο ΡΙΚ1 την Κυριακή (26/5), η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Όπως φαίνεται, μετά την σύγκρουση με το όχημα, το τιμόνι της μοτοσικλέτας αποκολλήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE