Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκυρο το ψηφοδέλτιο του, το φωτογράφησε και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 26/05 όπου παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του πριν να το βάλει στην κάλπη.

Ο ψηφοφόρος φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο του ενώ εκείνος βρισκόταν στην κάλπη, όπου έγραψε πάνω του με μεγάλα μπλε γράμματα, «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ».

Βέβαια το εν λόγω ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο, ενώ ο κίνδυνος να τον «τσάκωναν» και να τον έβγαζαν έξω από το εκλογικό κέντρο, «αιωρείτο στην ατμόσφαιρα».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE