Ξεπέρασαν τις 4 χιλιάδες οι Τουρκοκύπριοι που ψήφισαν

Ξεπέρασαν τις 4 χιλιάδες οι Τουρκοκύπριοι που ψήφισαν

Πέραν των τεσσάρων χιλιάδων Τουρκοκυπρίων μετέβησαν στις κάλπες ως τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής 26/05.

Σε δηλώσεις του γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής ο Έφορος Εκλογών, Κύπρος Κυπριανού, ανέφερε πως μέχρι εκείνη την ώρα ψήφισε το 29% των εγγεγραμμένων εκλογέων.

Όπως ανέφερε ο κύριος Κυπριανού, τα εκλογικά κέντρα της Αμμοχώστου, του εξωτερικού, όπως επίσης και τα εκλογικά κέντρα των Τουρκοκύπρίων, είναι εκείνα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Έφορος Εκλογών, είπε πως μέχρι τις 15:00, από τις 80862 Τουρκοκυπρίων που είναι εγγεγραμμένοι, οι 4204 μετέβησαν στην κάλπη και ψήφισαν.

Παράλληλα ο Έφορος ανέφερε πως έγιναν τέσσερεις με πέντε καταγγελίες για αποστολή μηνυμάτων στα κινητά οι οποίες είναι στοιχειοθετημένες, ενώ παράλληλα έγιναν καταγγελίες οι οποίες αναμένεται να σταλούν στοιχεία γι’ αυτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE