ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονη λείπει τρεις ημέρες από το σπίτι της - Αναζητείται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονη λείπει τρεις ημέρες από το σπίτι της - Αναζητείται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεαρή ηλικίας 15 ετών, απουσιάζει από τις 23/5 από τον χώρο διαμονής της. 

Καταγγέλθηκε την Κυριακή (26/5) στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το βράδυ της 23ης Μαΐου, 2019 από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η Vivianna-Gabriela Boros, 15 ετών.

Η Boros περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE