ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Οι 6 ευρωβουλευτές σύμφωνα με τα Exit Polls του ΡΙΚ – Γεωργίου, Μαυρίδης, Φουρλάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Οι 6 ευρωβουλευτές σύμφωνα με τα Exit Polls του ΡΙΚ – Γεωργίου, Μαυρίδης, Φουρλάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσιάζουμε τα έξι πρόσωπα που θα εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρωβουλή, σύμφωνα με το Exit Poll του κρατικού καναλιού.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, τις δυο πρώτες θέσεις στον Δημοκρατικό Συναγερμό λαμβάνουν οι Λευτέρης Χριστοφόρου και Λουκάς Φουρλάς.

Στο ΑΚΕΛ, τη δεύτερη θέση μετά τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, παίρνει ο Γιώργος Γεωργίου.

Όσο για την μάχη στο ΔΗΚΟ, το ΡΙΚ παρουσιάζει νικητή τον Κώστα Μαυρίδη, που εμφανίζεται να κερδίζει την Θεοχάρους.

Τέλος, ο Παπαδάκης είναι ο εκλεκτός των ψηφοφόρων της ΕΔΕΚ.

Δείτε τα αποτελέσματα, τα οποία - τονίζουμε - είναι με βάση την δημοσκόπηση εξόδου και όχι επίσημα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.