ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – Σιζόπουλος: «Η ΕΔΕΚ είναι πάρα πολύ δυνατή για να τη γονατίσουν» - VIDEO&ΦΩΤΟ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – Σιζόπουλος: «Η ΕΔΕΚ είναι πάρα πολύ δυνατή για να τη γονατίσουν» - VIDEO&ΦΩΤΟ

Λίγοι αλλά ιδιαίτερα χαρούμενοι οι υποστηρικτές της ΕΔΕΚ που βρέθηκαν από τις 19:00 έξω από τα γραφεία του κόμματος.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Προφανής ο λόγος, καθώς αν και οι δημοσκοπήσεις προέβλεπαν ακόμα και ήττα του σοσιαλιστικού κόμματος, εντούτοις έκανε εντυπωσιακό come back (11%).

Οι φράσεις όπως «πήγαμε πάρα πολύ καλά» κυριαρχούσαν, ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μας, οι υποστηρικτές της ΕΔΕΚ αλληλοσυγχαίρονταν για την προσπάθεια τους που στέφθηκε με επιτυχία.

Ο δε πρόεδρος της ΕΔΕΚΑ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ήταν φανερά ικανοποιημένος στη σύντομη ομιλία του, ενώ όταν ρωτήθηκε γι΄ αυτούς που ξέγραφαν το κόμμα του, απάντησε: «Η ΕΔΕΚ είναι πάρα πολύ δυνατή για να τη γονατίσουν».

Δείτε τις δηλώσεις του Σιζόπουλου:

https://www.youtube.com/watch?v=LZi5dPt_KG4

Εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Τεχεράνη - Βομβάρδισαν τα κεντρικά των Φρουρών της Επανάστασης, φυλακή και δρόμους γύρω από το Φορντό

Live: Σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Τεχεράνη - Βομβάρδισαν τα κεντρικά των Φρουρών της Επανάστασης, φυλακή και δρόμους γύρω από το Φορντό

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE