Λάβρος ο ΔΗΣΥ με podcast του Φειδία Παναγιώτου - Η αναφορά στον Αυξεντίου - «Η ιστορία μας δεν ξαναγράφεται από αριστερά ιδεολογήματα» - Δείτε βίντεο
Αντιδράσεις προκάλεσε νέο podcast του Κύπριου Ευρωβουλευτή και YouTuber Φειδία Παναγιώτου.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέβηκε στο βήμα για δηλώσεις χωρίς την παρουσία της κυρίας Ελένης Θεοχάρους, η οποία ως γνωστόν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές.
Κάτι που πολλοί συνδέεουν με τα αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης, τα οποία έδειχναν (38%) τον Κώστα Μαυρίδη να παίρνει την διεκδικούμενη έδρα.
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ΕΔΕΚ για την διατήρηση της θέσης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μίλησε για μεγάλη νίκη του κόμματος στις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τους στήριξαν με τη ψήφο τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις