ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

Δεν βρέθηκε στο πλάι του Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την ομιλία του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέβηκε στο βήμα για δηλώσεις χωρίς την παρουσία της κυρίας Ελένης Θεοχάρους, η οποία ως γνωστόν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Κάτι που πολλοί συνδέεουν με τα αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης, τα οποία έδειχναν (38%) τον Κώστα Μαυρίδη να παίρνει την διεκδικούμενη έδρα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ΕΔΕΚ για την διατήρηση της θέσης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μίλησε για μεγάλη νίκη του κόμματος στις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τους στήριξαν με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE