ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

Δεν βρέθηκε στο πλάι του Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την ομιλία του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέβηκε στο βήμα για δηλώσεις χωρίς την παρουσία της κυρίας Ελένης Θεοχάρους, η οποία ως γνωστόν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Κάτι που πολλοί συνδέεουν με τα αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης, τα οποία έδειχναν (38%) τον Κώστα Μαυρίδη να παίρνει την διεκδικούμενη έδρα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ΕΔΕΚ για την διατήρηση της θέσης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μίλησε για μεγάλη νίκη του κόμματος στις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τους στήριξαν με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE