Πρωταθλήτρια η Ζενίτ και οι ομάδες που πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωταθλήτρια η Ζενίτ και οι ομάδες που πάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν η πιο σταθερή ομάδα στη Ρωσία και κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα για 5η φορά στην ιστορία της.

Οι «μπλε» υπό τις τεχνικές οδηγίες του Σεργκέι Σέμακ στην 30ή και τελευταία αγωνιστική νίκησαν εντός έδρας την ουραγό Κράσνογιαρσκ με 4-1.

Και μετά άρχισε η φιέστα, που κορυφώθηκε με τη βόλτα στα κανάλια της πόλης

Ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 20 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκαν σε έξι παιχνίδια, συγκεντρώνοντας 64β.

Η Ζενίτ επιστρέφει στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μαζί με τη 2η Λοκομοτίβ Μόσχας (56β) πάνε απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Ετσι η Κράσνονταρ θα μετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (51β.), η Σπαρτάκ Μόσχας (49β.) και η Αρσεναλ Τούλα (46β.) ακολούθησαν στη βαθμολογία.

Θα πάρουν μέρος στο Europa League.

Η ΤΣΣΚΑ θα είναι στους ομίλους, η Σπαρτάκ θα αρχίσει από τον 3ο προκριματικό γύρο και η Αρσεναλ από το 2ο προκριματικό γύρο, αντίστοιχα.

 

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.