Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Νομοσχέδιο με τίτλο «ο περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2015» ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σκοπός του νομοσχεδίου είναι η τροποποίηση του περί Εκλογής των Μελών της Βουλής Νόμου του 1979, ώστε να εκσυγχρονιστούν διάφορες διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, αλλά και να προστεθούν νέες, προκειμένου να επιτευχθεί η συμμόρφωση της Κύπρου προς τις συστάσεις της Επιτροπής GRECO του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφορικά με τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE