Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Έρχεται το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών

Νομοσχέδιο με τίτλο «ο περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2015» ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σκοπός του νομοσχεδίου είναι η τροποποίηση του περί Εκλογής των Μελών της Βουλής Νόμου του 1979, ώστε να εκσυγχρονιστούν διάφορες διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας, αλλά και να προστεθούν νέες, προκειμένου να επιτευχθεί η συμμόρφωση της Κύπρου προς τις συστάσεις της Επιτροπής GRECO του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφορικά με τον έλεγχο των εξόδων των υποψηφίων βουλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE