Άντρας καταρρέει μπροστά στους αστυνομικούς- Απεβίωσε λίγο αργότερα-VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άντρας καταρρέει μπροστά στους αστυνομικούς- Απεβίωσε λίγο αργότερα-VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άντρας ηλικίας 65 ετών, ενώ μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργούσαν τυπικό έλεγχο στο όχημα του, στο κέντρο των Χανίων στη Κρήτη την Κυριακή (26/5), κατέρρευσε και λίγο αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Βίντεο που συμπεριλαμβάνεται σε δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας zarpanews.gr, την Κυριακή 26/5) να στέκεται δίπλα στον αστυνομικό τη στιγμή που διενεργεί έλεγχο στο πορτμπαγκάζ, όταν κάποια στιγμή ο 65χρονος νοιώθει αδιαθεσία και πέφτει στην άσφαλτο, με τον αστυνομικό να σπεύδει να βοηθήσει.

Όπως φαίνεται και σε απομονωμένα καρέ του βίντεο που δημοσιεύει η ελλαδική ιστοσελίδα, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να επιχειρούν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη χρήση απινιδωτή, αλλά δυστυχώς απεβίωσε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι πιθανότατα ο 65χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE