Νέα BOUTIQUE MONTBLANC στην Λεμεσό

Νέα  BOUTIQUE MONTBLANC  στην Λεμεσό

Η εταιρεία VE Very Exclusive Accessories Ltd, αντιπρόσωποι του οίκου Montblanc στην Κύπρο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ Montblanc στην Λεμεσό την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο κ. Philip Schmidtgen (Montblanc Director Wholesale Northern Europe), ο οποίος επισκέφθηκε την Κύπρο ειδικά για αυτό τον σκοπό, και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε κοκτέιλ με φαγητό και ποτό για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE