ΕΛΛΑΔΑ

23χρονος Ελλαδίτης έδεσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον πατέρα του

23χρονος Ελλαδίτης έδεσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον πατέρα του

Θέλησε να τον ληστέψει και του έκανε βασανιστήρια. Το επανέλαβε και για δεύτερη φορά. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, όταν ένας 23χρονος Έλληνας έδεσε, φίμωσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα. Μάλιστα, επέστρεψε μετά από λίγες ώρες για να… συνεχίσει τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία!

Ο πατέρας πήγε στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής και προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του παιδιού του ο οποίος, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, διέρρηξε το σπίτι για να κλέψει χρήματα, αλλά όταν τον βρήκε μπροστά του δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει γρονθοκοπώντας τον.

Στην συνέχεια, όπως περιέγραψε, αφού τον έδεσε και τον φίμωσε, έψαξε τα δωμάτια, βρήκε 300 ευρώ τα οποία έβαλε στην τσέπη και έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ξαναγύρισε στο σπίτι και γρονθοκόπησε ξανά τον ακινητοποιημένο πατέρα του, για να τον υποχρεώσει να του αποκαλύψει πού φύλαγε και άλλα χρήματα, πέρνοντας τελικά, άλλα 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο πατέρας κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει για βοήθεια, με τον 23χρονο να έχει εντοπιστεί από την ελληνική αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ληστεία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top