ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο 27χρονος με το σπίτι φρούριο - Έπεσε από το Κακουργιοδικείο η υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο 27χρονος με το σπίτι φρούριο - Έπεσε από το Κακουργιοδικείο η υπόθεση

Η υπόθεση του 27χρονου που αφορά κατοχή ναρκωτικών ουσιών και η οποία αρχικά είχε παραπεμφθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο, εν τέλει αποφασίσθηκε όπως εκδικαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του, κου Δημήτρη Τσολακίδη για παραπομπή της υπόθεσης, ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε όπως ο κατηγορούμενος απαλλαχθεί των κατηγοριών του από το Κακουργιοδικείο και να επανακατηγορηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Την Δευτέρα (27/05), ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου και του απαγγέλθηκαν συνολικά 17 κατηγορίες, που αφορούν κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης, με σκοπό την προμήθεια, καταστροφή αποδειχτικών στοιχείων και έσοδα αξίας 41.000 από παράνομη δραστηριότητα.

Ο 27χρονος παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί ποινή για τα αδικήματα του, η οποία δεν θα ξεπερνά τα 5 χρόνια φυλάκισης.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 27χρονος συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οικία - φρούριο του στην Ανθούπολη, όπως είχε αποκαλύψει το  ThemaOnline. Η επιχείρηση διενεργήθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/2) στη Λευκωσία, κατά την οποία συμμετείχαν μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, της Πυροσβεστικής, του κλάδου Κύνων, και του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης.  

Η οικία του 27χρονου ήταν σαν φρούριο, κάτι που επισημάνθηκε και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν από τα Μ.Μ.Ε, αφού τον Ιούλιο του 2016 ο Α.Π. είχε καταφέρει να θέσει υπό ομηρία μέλος της αστυνομικής δύναμης. Όπως γράφαμε στις 24/07/2016, «σε κάποια στιγμή ο συλληφθείς άρπαξε έναν αστυνομικό και έκλεισε αυτόματα την πόρτα της οικίας, κρατώντας τον ως όμηρο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο συλληφθείς έχει πόρτες ασφαλείας στο σπίτι του που κλείνουν αυτόματα».  

Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην οικία του εντοπίστηκαν περίπου 70 γραμμάρια άσπρης ουσίας που μοιάζει με κοκαΐνη, 68 γραμμάρια κάνναβης, 5 χειροποίητα τσιγάρα με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, το χρηματικό ποσό των €10,134, αριθμό χρυσών κοσμημάτων, κινητά τηλέφωνα, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, μεγάλο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, 3 μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και νομισμάτων, ζυγαριές ακριβείας και συσκευές επικοινωνίας.   


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top