Προκαλούν προβλήματα σε γεωργούς τα αγρινά – Σχέδιο από το κράτος για προστασία τους

Προκαλούν προβλήματα σε γεωργούς τα αγρινά – Σχέδιο από το κράτος για προστασία τους

Αρχίζει η διαβούλευση για τη 2η προκήρυξη του Σχεδίου Κρατικών ενισχύσεων για κατασκευή περίφραξης με στόχο την προστασία των καλλιεργειών από τις ζημιές που προκαλούνται από τα αγρινά για την περίοδο 2019-2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας, η διαβούλευση αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, στις 15:00. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE