ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε ηλικιωμένη - Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

ΠΑΦΟΣ: Όχημα παρέσυρε ηλικιωμένη - Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Όχημα παρέσυρε πεζή ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάφο το πρωί της Δευτέρας (27/5).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (27/5), στην Λεωφόρο Ελλάδος 64χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του με νότια κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε πεζή 81χρονη, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο από δεξιά προς αριστερά (σε σχέση με την πορεία του).

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 81χρονη γυναίκα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο χειρουργείο.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Ακολούθως στον οδηγό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.