ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Ανυπολόγιστες οι ζημιές –Πρόλαβαν να φύγουν έγκαιρα οι εργάτες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Ανυπολόγιστες οι ζημιές –Πρόλαβαν να φύγουν έγκαιρα οι εργάτες

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο παραγωγής λαδιού «Ο Βασιλιάς της Ελιάς» στις Αγγλισίδες, που τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 17:00 (27/05).

Οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο για περίπου δυο ώρες, δίνοντας μάχη για να περιοριστεί η φωτιά και να μην επεκταθεί στην δασική περιοχή που γειτνιάζει.

Σε κάποια στιγμή, η πυρκαγιά έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις (προφανώς λόγω των υλικών μέσα στο εργοστάσιο) κάτι που είχε ως συνέπεια να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό.

Όπως ανέφερε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Στέλιος Νέστορος, επειδή η περιοχή όπου λειτουργούσε το εργοστάσιο συνορεύει με δασική έκταση, απογειώθηκε για να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης αεροσκάφος του Τμήματος Δασών, ενώ δόθηκαν οδηγίες για ν’ απογειωθεί και αεροσκάφος της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Την ώρα που ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα υπήρχαν εργάτες εντός του εργοστασίου, οι οποίοι ευτυχώς πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.