Τα πρωταθλήματα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο Γιόβιτς να παίξει από την εμπειρία του στο Γιουρόπα Λιγκ

Τα πρωταθλήματα που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο Γιόβιτς να παίξει από την εμπειρία του στο Γιουρόπα Λιγκ

Με 27 γκολ για την ‘Αιντραχτ Φρανκφούρτης αυτή τη σεζόν, ο Λούκα Γιόβιτς αποτελούσε έναν από τους διακαείς πόθους της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μεταγραφή, μάλιστα να παρουσιάζεται «κλεισμένη». Τα πρώτα σύννεφα άρχισαν πρίν από μερικές ημέρες, όταν δημοσιεύμετα ήθελαν τη γερμανική ομάδα να ανεβάζει κατά πολύ τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Τώρα ήρθαν οι δηλώσεις από τον ίδιο τον παίκτη που μπορούν να ερμηνευθούν και ως απόρριψη στους «μερένγκες».

«Από την εμπειρία μου στο Europa League θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που μου ταιριάζουν περισσότερο. Από άποψη δύναμης η Bundesliga είναι πολύ απαιτητική, όμως μετά τα παιχνίδια με Τσέλσι και Ίντερ, προσωπικά θα ένιωθα πολύ καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A. Ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες εκεί μου ταιριάζουν καλύτερα», είπε ο Γιόβιτς στην γερμανική «Die Welt», σκορπώντας αμφιβολίες στους φίλους της «Βασίλισσας» που θέλουν να τον δουν στο «Μπερναμπέου».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE