ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας μαθητή «μπούκαρε» σε γραφείο διευθυντή Δημοτικού με πλαστικό πιστόλι

ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας μαθητή «μπούκαρε» σε γραφείο διευθυντή Δημοτικού με πλαστικό πιστόλι

Ο πατέρας του μαθητή, υποστήριξε ότι το παιδί του αποτελεί θύμα σχολικού εκφοβισμού και ζήτησε τον λόγο από τον διευθυντή με έντονο ύφος και κρατώντας πλαστικό πιστόλι.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» την Δευτέρα (28/5) ο πατέρας του μαθητή μπήκε στο γραφείο διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Ελεύθερη Αμμόχωστο κρατώντας στα χέρια του ένα πλαστικό παιδικό πιστόλι, το οποίο κράδαινε και μιλούσε σε έντονο ύφος για θέματα που αφορούσαν το παιδί του.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στο παιδί, με τον διευθυντή να προσπαθεί να ηρεμίσει τον πατέρα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πατέρας φέρεται να είπε στον διευθυντή ότι θα τον καταγγείλει στην Αστυνομία και υποστήριξε ότι το παιδί του είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού, με την Διεύθυνση να μην ενεργεί για να το προστατέψει.

Ο διευθυντής του σχολείου μετά την αποχώρηση του πατέρα, ενημέρωσε λειτουργό του Υπ. Παιδείας και την Αστυνομία Ξυλοφάγου για το περιστατικό.

Ωστόσο, ο διευθυντής δεν υπέβαλε παράπονο στην Αστυνομία, αλλά τελικά ούτε και ο πατέρας, έτσι δεν θα εμπλακεί στην υπόθεση.

Ο πατέρας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πλαστικό πιστόλι που κρατούσε όταν μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή, άνηκε στο παιδί του και βαριόταν να το κρατά γι’ αυτό το είχε εκείνος, ενώ ο μικρός ήθελε να το πάρει μαζί του όταν αναχώρησαν από το σπίτι για το σχολείο.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE