ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών

Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, η Ενοποιημένη Ημερίδα Floor Ball της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, στα γήπεδα Futsal του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics Cyprus και Πρόσφυγες που διαμένουν στην Κύπρο.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των Special Olympics International, και ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία του Σύμβουλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού ενάντια στις Εξαρτησιογόνες ουσίες.

Το παρών τους έδωσαν ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης και ο Ανώτερος Υπαστυνόμος της Αστυνομίας κ. Αντρέας Μαππούρας.

Στόχος της Ημερίδας ήταν να δώσει ευκαιρίες άθλησης και κοινωνικοποίησης σε Πρόσφυγες που διαμένουν στην Κύπρο όπου μαζί με αθλητές των Special Olympics να μπορούν να συμμετέχουν σε κοινές εκδηλώσεις.

Επίσης, οι αθλητές των Special Olympics είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στο Floorball και να παίξουν ενοποιημένα δίνοντας επίσης το μήνυμα ενάντια στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον ΚΟΑ, τα Special Olympics International για την όλη στήριξη, τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Cyprus Refugee Council για τη συνεργασία, το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας για την Δωρεάν παραχώρηση του χώρου και τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή της εν λόγω Ημερίδας.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top