Πρώην υπάλληλος του δήμου Πάφου ο 37χρονος «γκαζάκιας» - Στα κρατητήρια για 8 ημέρες

Πρώην υπάλληλος του δήμου Πάφου ο 37χρονος «γκαζάκιας» - Στα κρατητήρια για 8 ημέρες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 37χρονου, πρώην εργαζόμενου στο Δήμο Πάφου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την τοποθέτηση τριών εκρηκτικών μηχανισμών στο δημόσιο κήπο, λίγα μέτρα από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, το τελευταίο διάστημα.

Αξιολογώντας πληροφορίες και κυρίως μαρτυρία που προέκυψε, η αστυνομία εξασφάλισε αργά χθες το απόγευμα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος εργαζόταν στο Δήμο Πάφου αλλά απολύθηκε πριν από τρία χρόνια για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων. Σε έρευνα στα υποστατικά του εντοπίστηκαν άδειοι πυροσβεστήρες, γκαζάκια και πλαστικές ταινίες που χρησιμοποιήθηκαν και για την κατασκευή των μηχανισμών που τοποθετήθηκαν στο δημόσιο κήπο.

Ο 37χρονος ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την περασμένη Πέμπτη και την περασμένη Κυριακή το βράδυ άγνωστοι τοποθέτησαν στο δημόσιο κήπο πυροσβεστήρες τους οποίους ανατίναξαν, τοποθετώντας στη βάση τους γκαζάκια τα οποία πυροδότησαν χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη. Και στις τρεις περιπτώσεις δεν σημειώθηκαν ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.